Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri nedeniyle kapılar mazarrat görmez.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı aralık otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın kapısı son kademe nazik bir öneme sahiptir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa makul yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte tek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Bapsı yangın yangın kapısı ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu hâlet muayene edilmelidir. 

Sertifikasız yangın bapları da şayeste maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir almaşık sunar.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi mevki çabucak kapının olanaklı olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara normal biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Report this wiki page